• Modellek


 • << vissza
  2016. 01. 22

  Egy hónap alatt száz Ladát értékesítettek


  Egy hónappal a nyitás után, karácsonnyal és újévvel fűszerezve, a piac méretét tekintve ez az eredmény kimagasló. A 100. autót a Lada Délpest realizálta, egy Lada Kalina Hatchback Norma talált gazdára, egy kedves hölgy személyében, aki első látásra beleszeretett a kisautóba.

  Tavaly nyáron röppent fel először a Lada visszatérésének híre, amely már a kezdetektől óriási visszhangot generált. A hivatalos értékesítés 2015. december 17-én kezdődött, mely még az importőr számára is meglepő mértékű, minőségi érdeklődőt vonzott. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a nyitás napján, délelőtt talált gazdára az első hazai Lada. Azóta a hazánkban kilenc ponton elérhető márkakereskedésekbe (Óbuda, Dél-Pest, Érd, Csorna, Kiskunhalas, Kecskemét, Pécs, Debrecen, Békéscsaba) számos különböző típus és modell talált már gazdára.

  Alig egy hónappal a nyitás után pedig megvan a 100. hazai Lada tulajdonos. Az eladást a Lada Dél-Pest realizálta, nekik ez a 15. eladott autójuk. A szóban forgó autó egy Lada Kalina Hatchback, Norma felszereltséggel és koriander színben.

  Ez utóbbi azért is fontos, mert a vevő egy hölgy. A XIX. kerületi S. Éva 1999 óta ügyfele a márkafüggetlen szervizt is üzemeltető Lada Délpestnek, aki éppen a szokásos átvizsgálásra vitte Daewoo típusú autóját. Miközben várakozott, besétált a szalonba és azonnal beleszeretett a kis kompakt, csinos ötajtósba. Mikor az árát is megtudta, nem is volt kérdés: szerviz helyett beszámítás és új autó vásárlás lesz a látogatás célja.

  Forrás: holvezessek.hu

  Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
  x