• Modellek


 • << vissza
  2017. 03. 08

  Bombasiker az új Lada, rárepültek a magyarok


  Múlt hét szerdán, március 1-jén érkezett hazánkba a Lada Vesta, alig egy hét alatt pedig több mint húszan szerettek bele az új generációs Ladába.

  Egy hét alatt több mint húsz autó kelt el, szinte mind Lux típusú – az első trélerekkel kizárólag a legmagasabb felszereltségű modellek érkeztek meg. Ennek ellenére a rendkívül jól felszerelt Comfort Vestákból is eladtak már, ám ezek az autók egyelőre még nincsenek az országban.

  Az első autót a Lada Pécs értékesítette, egy fehér Vesta Comfort talált gazdára. A vevő két hónapja látogatta rendszeresen a szalont, gondolkodott Kalinán és Grantán is, többször vett részt tesztvezetésen. Amikor kiderült, hogy március 1-jén megérkezik a Vesta, a vevő döntött: még nyitás előtt hívta a kereskedést, és a kora reggeli órákban már alá is írták a szerződést.

  A második Vestát a Lada Császár adta el Pápán, a harmadikat a Lada Miskolc. Volt olyan vevő is, aki Lexust cserélt luxus Ladára.  Forrás: vezess.hu
  Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
  x