• Modellek


 • << vissza
  2016. 03. 22

  A Lada minden autóját elhozta az AMTS-re


  A pár hónapja újraalakult hivatalos importőr, a Lada Auto Hungary is kiállít a Tuning-show-n. - See more at: http://www.autoszektor.hu/hu/content/lada-minden-autojat-elhozta-az-amts-re#sthash.CTCo6rvB.dpuf

  Az A-pavilon 41-es standján igen nagy a nyüzsgés a Lada standján, ahol az orosz márka teljes választéka felvonul. A Duna Autó Zrt. érdekeltségébe tartozó Lada Hungary Kft. tavaly ősz óta forgalmazza a kedvező árú orosz autókat Magyarországon.

  Az AMTS-en a legnagyobb érdeklődést a 4x4 nevű terepjáró váltja ki a látogatókból, talán azért, mert ezt a típust Niva névvel már régóta ismerhetjük. Az állandó összkerékhajtású Urban nevű változat 3,15 millió forintért kivételesen jó terepjáró képességet kínál, olyat, amivel még a hasonlóan kedvező árú Dacia Duster sem tud versenyezni.

  A 4x4 kapcsolható felezővel és differenciálzárral is rendelkezik, ami ebben az árkategóriában szokatlan egy terepjárótól. Az Urban jelenti a jó felszereltséget, ebben van már klíma, elektromos ablak és ülésfűtés is, a megjelenést pedig könnyűfém felnik és színre fújt lökhárító fokozzák.

  Aki az Urbannál szerényebb felszereltséggel is beéri, az már 2,8 millióért is hozzájuthat az autóhoz Classic felszereltséggel. Abban ugyan nincs klíma és elektromos ablak, de szerencsére a szervokormányt azért megtartották, ami annyira hiányzott a régi Nivákból. A motor nem változott lényegesen, az 1,7 literes, 82 lóerős négyhengeres már teljesíti az aktuális károsanyag kibocsátási előírásokat.

  Aki személyautót keres, azoknak a Grantát és a Kalinát kínálja a Lada. Előbbi szedán és ötajtós karosszériával készül, 1,6 literes, 8 és 16 szelepes motorokkal, felszereltségtől függően 2,2 és 3,15 millió forint közötti áron.

  Az egy mérettel kisebb Kalina még sokoldalúbb, hiszen ötajtós, kombi és Cross néven terepkombi karosszériával is gyártják. Utóbbi divatos máűanyag védőelemeket és magasított futóművet kap, így könnyebb terepen is megállja a helyét. A Kalina ára motortól, karosszériától és felszereltségtől függően 2,2 és 3,1 millió forint között alakul, és az 5 év garancia ugyanúgy jár hozzá, mint a többi Ladáho  Forrás: autoszektor.hu


  Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
  x