LADA Hungary

A LADA Hungary 2015-ben alakult, alapítói nagy múltú 1989-ben alapított, akkor még Duna Interservice Kft., ma Duna Autó Zrt. néven ismert autóipari vállalat tulajdonosai.


A tulajdonosok éppen egy alacsony árfekvésű márkát kerestek, amit beilleszthetnek az egyébként komoly paraméterekkel rendelkező palettájukba. Ekkor hallottak a LADA tervezett visszatéréséről és úgy döntöttek, belevágnak. Ennek eredményeként 2015. július 1-én aláírták az orosz AVTOVAZ-zal a szándéknyilatkoztatot és még abban az évben, decemberben ismét megkezdődött Magyarországon a LADA márka forgalmazása.


A LADA Hungary célja, hogy kiszolgálhassa azt a vásárlóréteget, akik megbízható, strapabíró és megfizethető autókat keresnek.A Ladáról

A LADA márkanévhez mindenkinek fűződik egy kedves élménye. Egy-egy családi kirándulás alkalmával gyerekként ültünk az „ezerkettesünk” hátsó ülésén, néhányan pedig friss jogosítvány birtokában ablakon kikönyökölve gurultunk végig a városon. (Koppány kipufogó, sportkormány, szélesített felni, utólagos középkonzol, Wunderbaum illatosító vagy éppen a Videoton hangszórók akkor, mint önálló fogalmak elengedhetetlen részei voltak „ezerkettesünknek”, „ezerötösünknek” vagy éppen „kocka Ladánknak”.)


Azóta felnőttünk, ahogy a LADA márka is, és ma már egy teljesen új, a jelenkor igényeinek megfelelő termékpalettát kínál számunkra. Egyvalami azért nem változott: az új Ladákat vezetni ugyanolyan nagyszerű élmény ma is, mint egykor. Látogasson el márkakereskedéseinkbe, és idézze fel Ön is az élményt!

Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x