Gyári alkatrészek

Gyári alkatrészek

Egy LADA mikor legurul a gyártósorról sok ezer gyári alkatrészből áll. Ezek az alkatrészek tökéletes összhangban működnek egymással, köszönhetően annak a hosszadalmas tesztelési folyamatnak, amin minden egyes autó átesik a gyártás folyamán. Gondoljunk csak bele, a vezérműszíj vagy éppen a dugattyúk hány másik alkatrésszel dolgozik együtt menet közben.

Gyári alkatrész természetesen kizárólag az, amit a gépjármű gyártója az adott típusba beszerel a gyártás során, illetve amit pótalkatrészként saját hivatalos csatornáin keresztül forgalmaz. A gyári alkatrészek használata hozzásegíti Önt ahhoz, hogy autója megbízhatóan, hosszú élettartammal szolgálhassa ki. Az eredeti LADA alkatrészek mind anyagfelhasználásukban, mind kialakításukban tökéletesen illeszkednek az autóhoz.

Miért érdemes gyári alkatrészeket használni?

  • Autója gyári alkatrészekkel javítva értékállóbb marad, mint utángyártott vagy bontott alkatrészek felhasználásával.
  • A gyári karosszéria elemek illesztése precíz és pontos, szemben az utángyártott vagy bontott elemekkel.
  • Gyári alkatrésszel javítva időt állóbb és tartósabb lesz, mint utángyártott vagy bontott alkatrészek használatával.
  • Gyári alkatrészekre hosszabb garanciát vállalnak a gyártók, így ugyan többet fizetünk értük, de lényegesen kevesebbet kockáztatunk velük.

Az eredeti LADA alkatrészekre gyártó szakszerű beépítés és rendeltetésszerű használat esetén egy év garanciát vállal, ezért érdemes márkaszervizeinkhez fordulni karbantartási és javítási kérdésekben egyaránt.

Kérjen ajánlatot eredeti LADA alkatrészekre honlapunkon!

Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x