• Modellek


 • << vissza
  2017. 08. 30

  Új LADA VESTA már havi 39.900 Ft-tól  SOSEM VOLT MÉG ENNYIRE EGYSZERŰ!

  Új LADA Vesta már havi 39 900.- Ft-tól! Készletről akár azonnal!

  Itt az idő, hogy Ön is egy új generációs LADA Vesta boldog tulajdonosává váljon. Most könnyen, egyszerűen és gyorsan hozzájuthat új Ladájához - Válasszon LADA Vestát készletről!

  • Alacsony havi törlesztő részlet: 39 900.- Ft
  • Mindössze 4,6 %-os THM
  • 50% önerő, 48 hónapos futamidő
  • Márkakereskedéseinkben történő hitelügyintézés
  • Gyors hitelbírálat és folyósítás
  • Hitelnyújtás természetes személy, cég vagy egyéni vállalkozók részére is

  Használja ki kivételes LADA Plusz Finanszírozási ajánlatunkat!

  Vásároljon LADA Vestát! - Könnyen, gyorsan, kényelmesen!

  Nincs gyűjtögetés, se utánajárás, se várakozás! Gondolta volna, hogy ennyire egyszerű? 

  Az akció 2017. 07. 24-től a készlet erejéig tart és csak a készleten lévő autókra vonatkozik. A részletekről érdeklődjön országos márkakereskedői hálózatunkban!

  A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a hivatalos Lada márkakereskedőknél. A megadott havi induló lízingdíj változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingre vonatkozik, 48 hónapos futamidő, 3 499 000 Ft bruttó vételár és 50% saját erő mellett a fentiekben megadott modellre. Az induló 4,60%-os THM értéke tájékoztató jellegű, amelynek mértéke a fentiekben megadott feltételekkel került meghatározásra, így a saját erő, a futamidő változása esetén a THM mértéke is módosulhat. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a változó kamatozású konstrukcióból következően a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A konstrukcióban a Hitelbiztosítéki Nyilvántartásba (HBNY) történő bejegyzés díját nem kell megfizetnie az ügyfélnek, azt a Merkantil Bank Zrt. átvállalja.

  Vegyes fogyasztás: 6,1-6,2 (l/100 km). CO2-kibocsátás vegyes: 138-141 (g/km). A kalkuláció tájékoztató jellegű, hirdetésünk nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a finanszírozási kondíciók változtatásának jogát fenntartja. További részleteket megtalálja a hivatalos LADA márkakereskedésekben.


  Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
  x